Publicat în Călătorii, Fotografii, Ipostaze

Punctul de plecare

img_2348Nu o fi el locul perfect, dar cu siguranță este locul din care mă trag. Toți avem câte un punct de plecare, cel puțin o oprire și o destinație. Pentru mine, acest loc este, pe rând și de multe ori în același timp, tot ce a fost menționat mai sus.

Mi se atrage atenția căteodată că romanțez prea mult locurile pe unde pășesc prin lume. O fac pentru că aleg să le dau acest sens. Pentru că îmi ies adeseori în cale, surprinzătoare, efervescente, extraordinare. Poate pentru că lucrurile simple văzute prin ochii mei pot căpăta nuanțe calde, de unde transpare autenticitate… Poate. Dar observ și ce nu îmi place. Aleg acum să mă opresc doar la ceva reprezentativ. Despre restul, altădată…

De multe ori uitat, încă mă mai poate surprinde cu o apariție, o rază jucăușă, o plajă veche, o cochilie a unei scoici uitată de timp sau lumina căzută pe zidul unei clădiri.

De data asta, nu am copyright la imagini exclusiv. Il impart cu dragile mele dragi, ce mi-au înfrumusețat experiența la malul Mării Negre.

Anunțuri

6 gânduri despre „Punctul de plecare

    1. Te-am gasit din intamplare la spam si nu imi place… Cum te-ai strecurat acolo, nu stiu. Dar am corectat imediat… Stiam eu ca ti-e draga. Intr-un fel ciudat, desi ma supara adeseori, mi-e draga si mie…

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s